BYOU en het team.
Bij BYOU weten we dat een goed team essentieel is voor uw organisatie.
Mensen die het beste uit zichzelf en elkaar halen, die elkaar stimuleren, versterken en aanvullen, daar gaat het om. Welke dienst van ons u ook kiest, uw team zal er beter van worden.
  1. 1. Training
  2. 2. Team building
  3. 3. Mystery visits

1. Training BYOU biedt u maatgerichte trainingen die erop gericht zijn om de vaardigheden van uw medewerkers te vergroten. Het uiteindelijke doel van onze trainingen is dat we medewerkers helpen om zich te ontwikkelen vanuit hun specifieke talenten. Dit leidt uiteindelijk tot betere resultaten voor uw organisatie. Omdat wij werken vanuit de persoonlijke kracht van mensen, gaat aan een trainingsprogramma altijd een individuele gedragsanalyse vooraf. Zo weten zowel u, de medewerkers als onze trainers waarop we ons in een training vooral moeten richten. BYOU werkt veel voor organisaties die actief zijn in de wholesale of retail, binnen de segmenten sport en mode. BYOU trainers spreken allen de taal van de markt, gezien we allen een solide achtergrond in de modebranche hebben. We gebruiken voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in de sector, waardoor de deelnemers de informatie gemakkelijker kunnen opnemen Wij verzorgen gedragstrainingen op het gebied van management, sales, customer service, presentatie, gedrag en communicatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor functionele trainingen zoals het werken met kengetallen en EDI trainingen.
BAUTHENTIC.

2. Team building U vindt dat uw team nog beter zou kunnen samenwerken, dat er meer begrip mag zijn voor elkaar en voor elkaars werkstijl. De BYOU teambuildingssessie is een doeltreffende en ontspannen methode om dit te bereiken. De sessies kunnen zowel los ingezet worden, maar ook onderdeel zijn van een compleet trainingsprogramma. Als dit laatste het geval is dan zal de link met het trainingsonderwerp altijd leidend zijn. Iedere teambuildingsssessie wordt op maat gemaakt. De werkwijze kan muzikale, sportieve, culinaire of artistieke elementen hebben. Ons uitgangspunt voor teambuildingssessies is altijd: samen werken is samenwerken.
BGENUINE

3. Mystery visits U wilt een objectieve indicatie van de klantgerichtheid van uw team. Daarvoor kunt u BYOU een mystery visit laten doen. Vooraf leggen we in overleg met u de voorwaarden en criteria vast waarop de mystery shopper zal letten. Dan gaan we, onaangekondigd, aan de slag. De uitkomsten van onze mystery visits worden aan u gepresenteerd in een rapport en kunnen daarna bijvoorbeeld ge´ntegreerd worden in een specifiek opleidingsprogramma voor uw medewerkers.