BYOU en de organisatie.
U wilt als manager of ondernemer met uw organisatie een andere koers gaan varen of heeft anderzijds behoefte om met een deskundige te sparren en om iemand met een frisse blik naar uw organisatie te laten kijken.
Wij bij BYOU hebben allemaal ervaring opgebouwd in de sport, mode en denim, zowel in de wholesale als in de retail. Daarbij spreken we de taal van de ondernemer, per slot van rekening zijn we dat zelf ook. Wij staan u graag met raad en daad terzijde, niet alleen als de expert van buitenaf, maar vooral als partner.
  1. 1. Cultuur management
  2. 2. Strategische sessies
  3. 3. HR advies

1. Cultuur management Welke visie heeft uw organisatie? Wat doen uw medewerkers om deze visie dagelijks waar te maken? Welke kennis en vaardigheden heeft u zelf om te komen tot de gewenste sfeer en specifieke cultuur in uw bedrijf? De mensen van BYOU bieden u ondersteuning op maat, wij helpen u bij het versterken van uw bedrijfscultuur en het verder professionaliseren van uw organisatie met haar eigen authentieke gezicht.
BAUTHENTIC

2. Strategische sessies U wilt uw bedrijfsvisie ontwikkelen, bijstellen, wijzigen. BYOU helpt u daarbij graag op de juiste weg. Wij denken met u mee, stellen vragen, zetten u aan tot nadenken. Als u uw bedrijfsvisie heeft geformuleerd, zal deze moeten worden ge´mplementeerd in uw bedrijfsvoering. Daarvoor is commitment nodig van alle betrokkenen. Ook daarbij is BYOU u graag van dienst. We geven u ondersteuning bij het bepalen en inzetten van de juiste strategie voor uw bedrijf zodat u doeltreffend en slagvaardig in kunt spelen op ontwikkelingen en trends in de markt.
BGENUINE

3. HR Advies De beste resultaten bereikt u door het gedrag van mensen te ontwikkelen en te monitoren. In de praktische uitvoering van uw strategische HR beleid helpt BYOU u graag uw medewerkers te binden en te boeien. Dat doen we bijvoorbeeld door te helpen bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen zodat uw medewerker ook eigen verantwoordelijkheid kan en wil nemen bij zijn of haar verdere groei. Ieder mens is immers uniek en vraagt een unieke benadering.
BUNIQUE